Tävlingsoutfit Louise - Marinblå & Vit

Detta hade jag och Naron på oss på Täby:Naron:
 • Marinblå framskydd (Hööks)
 • Marinblått schabrak (Hööks)
 • Marinblå huva (Hööks)
 • Svart träns + strasspannband (Hööks)
 • Hans nya fina röda grimma (Catago)
 • (YEMAN HÖÖKS DET ÄR GREJER DET)
Jag:
 • Marinblå tävlingströja (KL)
 • Vita ridbyxor (Hööks)
 • Svarta handskar (Roeckl
 • Marinblå showsocks (KL)
 • Marinblå sstövlar (Tretorn Advance)
 • Vit klocka
// Louise

BAD UPDATE

Ojojoj vad jag och Joanna suger på det här med att komma ihåg bloggen. Aja vi får väl köra ett ryck så får vi se hur länge det räcker.. ;)

TÄVLINGEN
Några undrade hur tävlingen på Täby gick, och den gick sjukt bra! Solen sken, det var lagom varmt och hästarna var på kanonhumör! Det var tänkt att tävlingen skulle hållas utomhus på morgonen, men tävlingen var framflyttad till 17.00 startade p.g.a utebanans dåliga underlag. Superskönt! Då kunde man sova ut ordentligt och vi var inte i stallet och började göra iordning förns vid halv tvåtiden.
Jag och Naron startade en klass, LD och Joanna och Major startade LD & LC. Jag fick ett stopp och han var rätt tveksam och tittig på de 4 första hindrena men sen rann det på! Lite surt att han stannade på andra hindret, annars skulle vi ju fått en rosett.. ;) Menmen, jag är otroligt stolt och nöjd över oss, Naron har lixom aldrig startat lokalt borta någon gång så han skötte sig utmärkt!
Joanna red perfekt och var felfri i LDn, i  LCn nollade de grunden men petade ett omhoppningen. Hon är sjukt nöjd ändå för hon red otroligt bra och Major var en pärla!

Väldigt lyckad dag alltså!

(Bilder kommer lite senare)

SPRID

Usch, läste det här på DMs blogg. Hemskt ju!

Hej DM! Tänkte bara höra med er om ni ka


n hjälpa till att sprida att det härjar hästtjuvar i Skåne/Halland/Småland just nu? Vi vill försöka få ut det så mycket som möjligt liksom, för polisen uppmärksammar inte fallet :(
Om ni vill så är här information:
Det är en vit Audi A4 med silvrig framskärm på vänster sida som är ledarbil för en stor skåpbil. Skåpbilen är också vit, en Citroen Jumper. Dessa två bilar är misstänkta att åka runt och stjäla hästar, och så sent som igår kväll sågs dem på ridanläggningen i Perstorp i norra Skåne. De försvann därifrån när vi kom dit och har setts idag vid middestid i Åstorp och därefter i Örkelljunga på eftermiddagen. De har härjat runder ett bra tag nu och vi behöver få fast dem! Om man ser dessa två ekipage ska man kontakta polisen direkt, då de redan är varnade om det men tar det inte på så stort allvar. Det behöver alltså komma ut överallt så dessa tjuvar tas fast.

Tror inte att alla dessa namn säger er så mycket men jag vet att det är många som läser er blogg som har häst och bor överallt i Sverige. En häst har försvunnit i Stoby bland annat och inte hittats igen. Förmodligen säljer de inte hästarna utan stjäler dem, slaktar dem och säljer köttet i Litauen, där hästkött är väldigt dyrt.

Jag tackar er väldigt mycket om ni vill göra detta för oss, det är kanske långt ifrån er just nu, men man vet inte om de tar sig uppåt också. Vi vill kunna släppa ut våra hästar på sommarbete utan att behöva vara rädda för att någon ska stjäla dem :(
RSS 2.0