BAD UPDATE

Ojojoj vad jag och Joanna suger på det här med att komma ihåg bloggen. Aja vi får väl köra ett ryck så får vi se hur länge det räcker.. ;)

TÄVLINGEN
Några undrade hur tävlingen på Täby gick, och den gick sjukt bra! Solen sken, det var lagom varmt och hästarna var på kanonhumör! Det var tänkt att tävlingen skulle hållas utomhus på morgonen, men tävlingen var framflyttad till 17.00 startade p.g.a utebanans dåliga underlag. Superskönt! Då kunde man sova ut ordentligt och vi var inte i stallet och började göra iordning förns vid halv tvåtiden.
Jag och Naron startade en klass, LD och Joanna och Major startade LD & LC. Jag fick ett stopp och han var rätt tveksam och tittig på de 4 första hindrena men sen rann det på! Lite surt att han stannade på andra hindret, annars skulle vi ju fått en rosett.. ;) Menmen, jag är otroligt stolt och nöjd över oss, Naron har lixom aldrig startat lokalt borta någon gång så han skötte sig utmärkt!
Joanna red perfekt och var felfri i LDn, i  LCn nollade de grunden men petade ett omhoppningen. Hon är sjukt nöjd ändå för hon red otroligt bra och Major var en pärla!

Väldigt lyckad dag alltså!

(Bilder kommer lite senare)

Kommentarer
Postat av: Carolina - Beridare på stall Assla

Kul att det gick bra!

2012-07-13 @ 11:10:41
URL: http://asslatjejerna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0